Eindhoven | straatinfo

bedreiging-intimidatie politie meldingen

Aanhouding na bedreiging met vuurwapen en mishandeling

bedreiging / intimidatie

Eindhoven - De politie hield op dinsdagmorgen 8 maart rond 3.30 uur op de Insulindelaan een 27-jarige automobilist zonder vaste woon- en verblijfplaats aan. Hij zou kort ervoor zijn 20-jarige ex-vriendin met de dood bedreigd hebben en haar ook hebben mishandeld in haar kamerwoning in het stadsdeel Woensel. De verdachte zou ook een deel van haar huisraad hebben vernield en spaargeld van haar hebben weggenomen.

Het slachtoffer zou meerdere klappen in het gezicht hebben gekregen en haar ex zou ook haar keel hebben dichtgeknepen en aan haar haren hebben getrokken. Hierna zou hij haar met een vuurwapen bedreigd hebben. Kort erop zag ze kan haar woning te ontvluchten en de politie te waarschuwen. Ook zou hij onder andere haar vloerbedekking, een tafel en nog wat spullen vernield hebben.

Een politiesurveillance die in de buurt was zag de auto voorbij rijden en hield deze kort daarna bij een tankstation staande. De man in het voertuig voldeed aan het doorgegeven signalement en werd daarop aangehouden. De man had geen vuurwapen op zak en in het voertuig werd evenmin geen vuurwapen aangetroffen. Hij werd hierna overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.

Soortgelijke berichten

Politie lost schoten bij aanhouding man
Rotterdam

Aanhouding na aantreffen balletjespistolen
Emmen

Aanhouding na bedreiging
Hensbroek

Aanhouding na straatroof
Haarlem

Aanhouding na vuurwapenmelding
Zoetermeer

Aanhouding voor plofkraak
Huizen

Aanhouding bij burenruzie
Wieringerwerf

Aanhouding na vuurwapenincident
Zwijndrecht

Aanhouding na bedreiging en vernieling
Opende

Agente mishandeld bij aanhouding
Vlissingen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio