Eindhoven | straatinfo

diefstal politie meldingen

Aanhouding na kraak geldautomaat Eindhovense supermarkt

diefstal

Eindhoven - De politie hield zaterdagochtend 30 mei in Best een 24-jarige man uit Utrecht aan voor mogelijke betrokkenheid bij de kraak op een geldautomaat in Eindhoven eerder die nacht.

Kort voor 4.00 uur werd zaterdagochtend 30 mei een geldautomaatgekraakt in een supermarkt aan de Tarwelaan in Eindhoven. De pui van desupermarkt werd vernield om in het pand te komen. Vervolgens werd degeldautomaat met behulp van een auto opengetrokken. De daders vluchtten met buitin een grijze auto. Agenten keken in de directe omgeving uit naar het verdachtevoertuig. In Best zag de politie rond 4.45 uur een auto met hoge snelheid rijdendie gecontroleerd werd op het Heuveleind in Best. De vijf inzittenden van deauto namen echter de benen. Hondengeleiders en een politiehelikopter zochtennaar de verdachten maar troffen hen niet meer aan. De achtergebleven auto is inbeslag genomen. De politie houdt rekening met een link naar de kraak van degeldautomaat aan de Eindhovense Tarwenlaan en neemt dit mee in haar onderzoek.

Later op de ochtend ziet een alerte agent in burger, na zijnnachtdienst, een man rennen richting het NS-station in Best. Hij herkende de manals n van de verdachten die eerder die nacht uit de auto in Best wasgevlucht.Hierop is deze persoon rond 9.20 uur op de Spoorstraat in Bestaangehouden.De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Soortgelijke berichten

Getuigen plofkraak geldautomaat gezocht
Beek En Donk

Plofkraak bij geldautomaat bank
Weesp

Poging kraak geldautomaat
Maarssen

Plofkraak op geldautomaat
Vlierden

Plofkraak geldautomaat
Heemskerk

Plofkraak geldautomaat
Eindhoven

Plofkraak geldautomaat
Beverwijk

Geldautomaat opgeblazen
Huizen

Plofkraak geldautomaat Krommenie
Krommenie

Man beroofd bij geldautomaat
Zwolle

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio