Eindhoven | straatinfo

diefstal politie meldingen

Zakkenroller op heterdaad aangehouden

diefstal

Eindhoven - De politie hield zondagochtend rond 3.15 uur een 53-jarige man aan op Markt in zijn woonplaats Eindhoven. Hij zou kort daarvoor een portemonnee hebben gestolen uit de broekzak van een 43-jarige plaatsgenoot.

Die liep samen met vrienden over de Markt toen de verdachte om een vuurtjevroeg. Nadat de man zijn vuurtje kreeg bedankte en omhelsde hij zijnplaatsgenoot meerdere malen en liep verder. Kort daarna bleek dat de manslachtoffer was geworden van een zakkenroller. Hij wist de man van het vuurtjete achterhalen en haalde zijn portemonnee uit de jas van de verdachte. Die zettehet vervolgens op een lopen, maar onder meer door een agent in burger kon hijworden gepakt. Toegesnelde agenten namen de man mee naar het bureau, waar hijvast zit voor verder onderzoek.

Zakkenrollen

Kijk voor meer informatie over zakkenrollen op de specialethemapagina.Daar vind je onder meer veel tips om te voorkomen dat je wordt gerold.

Soortgelijke berichten

Zakkenroller dankzij alerte marktverkopers aangehouden
Apeldoorn

Zakkenroller aangehouden
Leeuwarden

Zakkenroller aangehouden
Zaandam

Zakkenroller gepakt
Roosendaal

Zakkenroller aangehouden
Enschede

Omstanders pakken zakkenroller Hoofddorp
Hoofddorp

Politieman houdt zakkenroller aan.
Rotterdam

Zakkenroller aangehouden tijdens popconcert
Tilburg

Fietsendief op heterdaad aangehouden
Alkmaar

Mannen aangehouden op verdenking van inbraak
Groningen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio