Eindhoven | straatinfo

inbraak politie meldingen

Drietal opgepakt bij inbraak school

inbraak

Eindhoven - Twee Amsterdammers (35 en 41) en een man uit Zaandam (27) werden dinsdagavond op heterdaad aangehouden terwijl ze bezig waren met een inbraak in een scholengemeenschap aan de Oude Bosschebaan.

Ondanks dat er nog medewerkers van de school in het pand in vergadering zaten, forceerden de mannen zich rond 22.15 uur de toegang tot het pand en gingen op strooptocht. Ze werden echter opgemerkt door het personeel dat direct de politie belde en zich daarna in veiligheid bracht. Ter plaatse gesnelde politiemensen zagen de inbrekers door het pand lopen. Nadat alle uitgangen onder controle waren, werden de gangen en klaslokalen systematisch doorzocht, waarbij ook een diensthond werd ingezet. Het duurde dan ook niet lang of de inbrekers gaven zich over. Ze werden aangehouden en vervoerd naar het bureau.In de school vonden agenten op meerdere plekken spullen, zoals computers, die kennelijk waren klaargezet om mee te nemen. Er bleken diverse deuren in de school te zijn opengebroken. De auto van het drietal stond in de omgeving van de school geparkeerd en is in beslag genomen.

Soortgelijke berichten

Drie aanhoudingen na inbraak
Badhoevedorp

Trio met inbrekerswerktuigen aangehouden
Oudenbosch

Drietal aangehouden na inbraak
Haarlem

Drietal aangehouden voor auto-inbraak
Arnhem

Getuigen gezocht van inbraak in Haarlem
Haarlem

Kledingdieven opgepakt
Roermond

Woninginbrekers actief in Halsteren en Zevenbergen
Halsteren

Drietal aangehouden voor woninginbraak
Vaassen

Inbrekers gaan er vandoor
Wormer

Aangehouden na poging inbraak winkel
Haarlem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio