Eindhoven | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Kind overleden na aanrijding met vrachtauto

ongeluk

Eindhoven - Op de Pastoriestraat in Eindhoven is woensdagochtend 19 februari rond 8.30 uur bij een verkeersongeval een 9-jarige fietser uit Eindhoven overleden. Hij kwam ongelukkig in aanraking met een vrachtauto, bestuurd door een 18-jarige man uit Best.

Uit eerste bevindingen zou het volgende gebeurd zijn. Hetfietsertje reed over de ventweg en maakte plots een stuurmanoeuvre naar links,waardoor hij viel en met zijn lichaam deels op het wegdek terecht kwam. Opdatzelfde moment kwam op vrijwel gelijke hoogte een vrachtauto voorbij geredenen kon de chauffeur de jongen niet ontwijken, ondanks dat de vrachtauto nogremde.

Lesvoertuig

De vrachtauto reed ongeveer 40 km/u. Het is een lesvoertuig ende chauffeur kreeg op dat moment rijles. De weg werd direct na het ongevalafgesloten voor onderzoek. Medewerkers van Slachtofferhulp werden onder andereingezet voor mensen die ooggetuigen waren van het trieste ongeval. Na hetpolitieonderzoek ter plaatse werd de weg rond 10.50 uur weer vrijgegeven voorhet verkeer. De politie is nog niet klaar met het onderzoek.

Soortgelijke berichten

Identiteit slachtoffer aanrijding vrachtauto bekend
Belfeld

Man overleden na ongeval met vrachtauto
Zoetermeer

Dodelijke ongeval tussen vrachtauto en motorrijder
Zevenaar

Hennepafval in vrachtauto
Broek In Waterland

Ernstig verkeersongeval met vrachtauto
Utrecht

Frontale aanrijding met vrachtauto
Zweeloo

Aanrijding auto vrachtauto
Groningen

Vrachtauto met koperplaten gestolen
De Lutte

Vluchtelingen aangetroffen in vrachtauto
Maasbree

Vrachtauto en auto botsen frontaal
Coevorden

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio