Eindhoven | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Onderzoek naar mogelijk opzettelijke aanrijding

ongeluk

Eindhoven - De politie onderzoekt een mogelijk opzettelijke aanrijding die donderdagavond plaatsvond op de Orionstraat in Eindhoven. Bij de aanrijding raakte een 20-jarige Eindhovenaar ernstig gewond. Twee mannen van 17 en 18 werden opgepakt voor betrokkenheid bij de aanrijding.

Rond 23.15 uur kreeg de politie een melding van de aanrijding, waarbij een personenauto op een voetganger zou zijn ingereden. De auto ging er daarna vandoor. Kort voor middernacht zagen agenten de vermoedelijk betrokken auto met schade rijden op de Hendrik Staetslaan. De twee inzittenden van het voertuig werden aangehouden voor betrokkenheid bij de aanrijding.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht en wordt daar behandeld. De Eindhovenaar is aanspreekbaar. De twee verdachten worden verhoord. Mogelijk is het incident een gevolg van een al langer lopend conflict, maar de recherche zoekt dat verder uit.

Soortgelijke berichten

Aanrijding
Heemstede

Auto doorgereden na aanrijding
Koog Aan De Zaan

Doorrijden na aanrijding
Haarlem

Aanrijding met letsel
Wognum

Man overleden na aanrijding met bus
Heerlen

Vrouw komt om bij aanrijding
Voorhout

Doorrijden na aanrijding
Den Dolder

Paard gewond bij aanrijding
Hendrikidoambacht

Beginnend bestuurder rijdt door na aanrijding
Oisterwijk

Voetganger overleden na aanrijding met bus
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio