Eindhoven | straatinfo

overige politie meldingen

Man bijt politiemedewerker na aanhouding

overige

Eindhoven - Een 28-jarige man uit de gemeente Schinnen werd aan het einde van de vrijdagavond aangehouden omdat hij zich bemoeide met de aanhouding van een vermoedelijke fietsendief. Bij zijn insluiting beet hij een politiemedewerker.

Agenten hielden op aanwijzing van een oplettende getuige op het18 septemberplein een 32-jarige Eindhovenaar aan voor diefstal van een fiets inde Kerkstraat. Nadat hij in de politieauto was geplaatst, verscheen de Limburgerdie zich opdringerig met het werk van de agenten bemoeide. Ondanks dat hemmeerdere keren werd gesommeerd te vertrekken, bleef hij vervelend aanwezig. Hijrichtte zich op enig moment zelfs tot de aangehouden fietsendief, die ookduidelijk te kennen gaf niet van de aandacht te zijn gediend. Toen de man na eenlaatste sommatie nog steeds niet weg ging, werd hij aangehouden. Daartegenverzette hij zich en ook tijdens de rit naar het politiebureau bleef hijagressief. De man verzette zich opnieuw hevig toen hij de cel in moest en zagdaarbij kans een arrestantenverzorger in de arm te bijten. Deze medewerker deeddaarvan aangifte. Zowel deze agressieve verdachte als de vermoedelijkefietsendief zitten vast.

Soortgelijke berichten

Politiehond bijt man bij aanhouding
Hoofddorp

Man bijt agent tijdens aanhouding
Tilburg

Arrestant bijt agent in been bij aanhouding
Emmen

Inbreker bijt eigenaar
Leeuwarden

Fietsendief bijt van zich af
Amsterdam

Winkeldief bijt bedrijfsleider
Tilburg

Arrestant bijt politieman
Rotterdam

Winkeldief bijt beveiliger
Tilburg

Inbreekster bijt slachtoffer bij aanhouding
Apeldoorn

Arrestant bijt agent in pink
Goes

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio