Arrestaties in onderzoek verkrachting station

donderdag 2 november 2017

Eindhoven - De politie hield dinsdag en donderdag twee jongens van 16 uit Eindhoven aan in het onderzoek naar een zedenmisdrijf dat op zaterdag 23 september werd gepleegd in Eindhoven.

Die ochtend werd bij busstation Neckerspoel in Eindhoven een vrouw van 19 jaar het slachtoffer van een verkrachting door twee jongens. De vrouw liep tussen 6.00 en 6.30 uur vanuit het centrum van Eindhoven naar het station. Onderweg werd ze aangesproken door twee jongens die haar lastig begonnen te vallen. Ter hoogte van de calamiteitentrap bij de fietsenstalling zou de vrouw vervolgens slachtoffer zijn geworden van de verkrachting. De daders gingen er kort daarna vandoor.

Specialisten van de zedenpolitie maakten in het onderzoek onder meer gebruik van camerabeelden uit de omgeving van het station. Daarop waren de vermoedelijke daders te zien. De beelden werden gedeeld binnen de politie en één van de jongens werd daarop herkend door een agent. De verdachte werd dinsdag aan het einde van de middag opgepakt. Verder onderzoek leidde de politie naar de tweede verdachte. Hij werd donderdagmiddag aangehouden. Beiden jongens zitten vast en worden verhoord.Het slachtoffer is in kennis gesteld van de aanhoudingen.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eindhoven | 112 alarmeringen Eindhoven | Goedkoop Tanken in Eindhoven | Supermarkten in Eindhoven | Weerbericht Eindhoven