Eindhoven | straatinfo

zedenmisdrijf politie meldingen

Getuigen gezocht in onderzoek naar zedenmisdrijf

zedenmisdrijf

Eindhoven - De politie zoekt getuigen van een zedenmisdrijf dat zaterdagochtend rond 6.30 uur werd gepleegd bij busstation Neckerspoel in Eindhoven. Een vrouw van 19 jaar werd daarvan het slachtoffer.

De vrouw liep tussen 6.00 en 6.30 uur vanuit het centrum van Eindhoven naar het station. Onderweg werd ze aangesproken door twee jongens die haar lastig begonnen te vallen. Ter hoogte van de calamiteitentrap bij de fietsenstalling zou de vrouw vervolgens slachtoffer zijn geworden van het zedenmisdrijf. De daders gingen er kort daarna vandoor. Het zou gaan om jongens van rond de 17 jaar oud. Ze waren mogelijk van buitenlandse afkomst.

Specialisten van de zedenpolitie onderzoeken de zaak, waarin onder meer gebruik wordt gemaakt van camerabeelden uit de omgeving van het station. Daarnaast wil de politie graag spreken met iedereen die meer weet of iets gezien heeft en dit nog niet heeft gedeeld. Bel voor tips met 0900-8844. Informatie kan ook worden doorgegeven via onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Politie onderzoekt mogelijk zedenmisdrijf
Kampen

Doorrijder gezocht
Warmenhuizen

Politie zoekt getuigen van ontvoering en zedenmisdrijf
Waalre

Getuigen gezocht
Varsseveld

Politieteam zoekt dader van ernstig zedenmisdrijf
Almere

Fietsendief gezocht
Millingen Aan De Rijn

Getuigen van inbraak gezocht
Weesp

Getuigen gezocht van woninginbraak
Schoonhoven

Getuigen gezocht mishandeling
Haarlem

Getuigen gezocht van ongeval
Heemstede

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio